Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : CICI XIONG

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18276858173

WhatsApp : +8618276858173

Free call
Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd

 

LGMC -ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής, Άλλα
Μάρκες: LGMC Αριθμός Υπαλλήλων: 20~100
Ετήσιες πωλήσεις: 2000000-3000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2017
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Co. μηχανημάτων Ligong Guangxi, ΕΠΕ

 

Είμαστε ειδικευμένοι στα ανταλλακτικά για το φορτωτή, τον εκσκαφέα, το γκρέιντερ, τον οδικό κύλινδρο, forklift το φορτηγό και την έρευνα και την ανάπτυξη μηχανημάτων επίστρωσης, την κατασκευή και τις πωλήσεις.
Η επιχείρηση εστιάζει στην παροχή των γνήσιων μερών υψηλού - ποιότητα και χαμηλή τιμή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών. Μέσω της ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει καθιερώσει το σταθερό σκάφος σχέσης συνεργασίας με το σπίτι εμπόρων μερών μηχανημάτων κατασκευής και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε Sout Ασία markts, τη Ρωσία, τη Βραζιλία, το Περού, τη Νιγηρία και άλλες χώρες και περιοχές. Με το γρήγορο ανεφοδιασμό, το τέλειο αναφέροντας σύστημα, και τη γρήγορη μέθοδο παράδοσης, η επιχείρηση μπορεί να ρυθμίσει το πρόβλημα για να μειώσει εγκαίρως το κόστος γιατί τα μηχανήματα αποχωρούν. Με το ίδρυμα της τίμιας λειτουργίας, και την ευθύνη τον πελάτη να ρυθμίσει το πρόβλημα εγκαίρως, η επιχείρηση κερδίζει τη μεγάλη τιμή στους πελάτες της βιομηχανίας μηχανημάτων οικοδόμησης. ελπίζουμε ότι έχτισε μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση με σας.

 

Ιστορία

Το 2017, LGMC ήταν οργάνωση στην πόλη Liuzhou.

 

Το 2017, το τμήμα πωλήσεών μας, τμήμα αποθηκών εμπορευμάτων, αγοράζοντας τμήμα καθιερώθηκε, και πραγματοποιούμε τα καθήκοντά μας και γινόμαστε όλο και περισσότερο επαγγελματικοί.

 

Το 2017, LGMC συμμετείχε το 2017 έκθεση μηχανημάτων κατασκευής του Πεκίνου.

 

Το 2018, ο μίνι εκσκαφέας, ο μίνι φορτωτής ροδών, ο μίνι οδικός κύλινδρος, το γκρέιντερ μηχανών, η μηχανή, η μετάδοση και τα ανταλλακτικά για όλα τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, κ.λπ., γίνονται τα κύρια προϊόντα μας.

 

Το 2018, LGMC συμμετείχε το 2018 έκθεση της Σαγκάη Bauma και έκθεση 2018 Βραζιλία M&T EXPO.

 

Το 2019, LGMC συμμετείχε στη Γερμανία Bauma το 2019 ΜΌΝΑΧΟ.

Υπηρεσία

Η επιχείρησή μας έχει γίνει σύγχρονη επιχείρηση με την ανεξάρτητη δυνατότητα έρευνας και σχεδίου και τη σημαντική ανταγωνιστικότητα αγοράς.

Δεδομένου ότι καθιερώθηκε το 2017, έχουν υπάρξει περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές που έχουν εξαγάγει μέχρι στιγμής. Η επιχείρησή μας έχει την επαγγελματική τεχνική ομάδα, το πλήρες σύστημα αριθμού μερών, και την ισχυρή βιβλιοθήκη συστημάτων εικόνων για να παρέχει στους πελάτες τα ακριβή και προϊόντα υψηλών σημείων. Για να βοηθήσει τους πελάτες να λύσουν τα προβλήματα, η επιχείρησή μας χρησιμεύει κάθε πελάτη με σκοπό «δημιουργεί τη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση.» Και έχουμε μια περιεκτική υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

Για τα ανταλλακτικά: Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να συναντήσουμε το χρόνο παράδοσης του πελάτη. Πριν από την παράδοση, πρέπει να ελέγξουμε τον αριθμό μερών και τις εικόνες των προϊόντων για να σιγουρευτούμε ένα προς ένα ότι οι πελάτες μπορούν να λάβουν τα αγαθά υψηλής ποιότητας και σωστός-ποσότητας.

Η ομάδα μας

LGMC έχει μια υψηλής ποιότητας Ομάδα Διοίκησης πυρήνων και μια πεπειραμένη τεχνική ομάδα. Από την καθιέρωση, η επιχείρησή μας παίρνει την ανάπτυξη των διεθνών ταλέντων ως πρότυπα, και έχει τα άριστα πλεονεκτήματα πλατφορμών για να ενώσει μια ομάδα επιχείρησης elites. Οι προσπάθειές τους έχουν κάνει την επιχείρηση να αναπτυχθεί γρήγορα και συνεχώς η βελτίωση επιπέδων των διεθνών επαγγελματικών μηχανικών μερών άφησε την εμπιστοσύνη πελατών και επιλέγει την άριστη ομάδα μας.

Contact Us

Κίνα Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


Co. μηχανημάτων Ligong Guangxi, ΕΠΕ

 

Κίνα Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Προσθέστε: Δρόμος NO.3 Ruilong, πόλη LiuZhou, Κίνα

Κίνα Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Τηλ.: 0086 0772 255 6171

Κίνα Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3Τηλεφωνήστε στο αριθ. /WhatsAppp 0086 18276858173

Κίνα Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4Skype το /Wechat: hungtutu

Κίνα Guangxi Ligong Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το parts@lgmcloader.com

                 το export@lgmcloader.com

                 το yuki@lgmcloader.com

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας